Gastronomisk Tryffelmiddag

Välkommen till Tryffelfestivalens höjdpunkt – en härlig och fantastiskt god Tryffelmiddag med utvalda viner lördag den 18 november!

Vi inleder med stämningsfull tryffelceremoni i Domkyrkan med bl a diplomering av årets tryffelkock, vacker körsång och underhållning. Efter ceremonin vandrar vi ned till spegelfoajén  på Clarion Hotel Wisby för mingel och fördrink. Därefter intas en sexrätters gourmetmiddag med tryffel i alla rätter och matchande viner i Spegelsalen. Middagen tillagas av Gotlands kockelit som samverkar inom föreningen Kulinariska Gotland.

Program lördag 18 november:
Kl 16.30 Tryffelakademins högtidsceremoni i Visby Domkyrka med introduktion och prisutdelningar. Direkt efter ceremonin börjar fördrinken i spegelfoajén på Clarion Wisby Hotell, åtföljd av en sexrätters tryffelmiddag i Spegelsalen med matchande viner. Kockarna från Kulinariska Gotland ger oss en god inblick i de spännande tryffelrätter som ligger på tallrikarna.

Klädsel: Smoking eller mörk kostym

2016 Års meny:

Meny 2016 Tryffel Akademin.indd

Pris: Ceremoni och middag inkl vinpaket kostar 1.590 kr om du bokar senast 20170831.

Boka deltagande i ceremoni och middag kan du göra här.
Boka tidigt priset är 1 590 kr inkl vinpaket om du bokar före den 31 augusti.

Vill du delta vid seminarium, ceremoni och middag samt tryffeljakt kan du boka här . Vi erbjuder ett boka tidigt pris på 2 090 kr inkl vinpaket för de som bokar före den 31 augusti.

Har du frågor om ceremoni och middag kan du ringa Susanne Welin-Berger tel 0707-26 28 88.

DG_kv

CL_Wisby_4F_2011