Gastronomisk Tryffelmiddag

Välkommen till Tryffelfestivalens höjdpunkt – en härlig och fantastiskt god Tryffelmiddag med utvalda viner lördag den 18 november!

Vi inleder med stämningsfull tryffelceremoni i Domkyrkan med bl a diplomering av årets tryffelkock, vacker körsång och underhållning. Efter ceremonin vandrar vi ned till spegelfoajén  på Clarion Hotel Wisby för mingel och fördrink. Därefter intas en sexrätters gourmetmiddag med tryffel i alla rätter och matchande viner i Spegelsalen. Middagen tillagas av Gotlands kockelit som samverkar inom föreningen Kulinariska Gotland.

Program lördag 18 november:
Kl 16.30 Tryffelakademins högtidsceremoni i Visby Domkyrka med introduktion och prisutdelningar. Direkt efter ceremonin börjar fördrinken i spegelfoajén på Clarion Wisby Hotell, åtföljd av en sexrätters tryffelmiddag i Spegelsalen med matchande viner. Kockarna från Kulinariska Gotland ger oss en god inblick i de spännande tryffelrätter som ligger på tallrikarna. I år har vi en extra överraskning! Henrik Norström 2016 års tryffelkock gästspelar!

Klädsel: Smoking eller mörk kostym

2016 Års meny:

Meny 2016 Tryffel Akademin.indd

Pris: Ceremoni och middag inkl vinpaket kostar 1.790 kr.

Ceremoni och middag är fullbokade men du kan ställa dig på reservlista, ofta får vi ett par avbokningar. Maila här om du vill stå på reservlista

Du kan även göra din egen kombination med att boka in middag på någon av restaurangerna med Tryffelmenyer och boka seminarium och tryffeljakt enskilt.

Har du frågor om ceremoni och middag kan du ringa Susanne Welin-Berger tel 0707-26 28 88.

DG_kv

CL_Wisby_4F_2011