Gastronomisk Tryffelmiddag

Välkommen till Tryffelfestivalens höjdpunkt – en härlig och fantastiskt god Tryffelmiddag med utvalda viner lördag den 19 november!

Vi inleder med stämningsfull tryffelceremoni i Domkyrkan med bl a diplomering av årets tryffelkock, vacker sång och musik. Efter ceremonin vandrar vi ned till spegelfoajén  på Clarion Hotel Wisby för mingel, fördrink och den första rätten som matvandring. Därefter intas resterande fem rätterna i vår sexrätters gourmetmiddag med tryffel i alla rätter och matchande viner i Spegelsalen. Middagen tillagas av Gotlands kockelit som samverkar inom föreningen Kulinariska Gotland.

Program lördag:

Kl 16.30 Tryffelakademins högtidsceremoni i Visby Domkyrka med introduktion och prisutdelningar. Direkt efter ceremonin börjar fördrinken i spegelfoajén på Clarion Wisby Hotell, åtföljd av en sexrätters tryffelmiddag i Spegelsalen med matchande viner. Kockarna från Kulinariska Gotland har tillagat de härliga rätterna som ligger på tallrikarna. I enlighet med traditionen kommer 2021 års tryffelkock Luqaz Ottosson att tillaga en av rätterna. Årets hederstryffel och årets tryffelkock hjälps åt att intervjua kockarna som lagat maten så de kan delge oss sina tankar när de skapade rätten.

Klädsel: Smoking eller mörk kostym

2021 års meny:

Pris: Ceremoni och middag inkl vinpaket kostar 2.175 kr.
pris inkl alkoholfri dryck 1.955 kr

Ceremoni och middag kan du boka här.

Har du frågor om ceremoni och middag kan du ringa Susanne Welin-Berger tel 0707-26 28 88.