Gastronomisk Tryffelmiddag

Välkommen till Tryffelfestivalens höjdpunkt – en härlig och fantastiskt god Tryffelmiddag med utvalda viner lördag den 20 november!

Vi inleder med stämningsfull tryffelceremoni i Domkyrkan med bl a diplomering av årets tryffelkock, vacker sång och musik. Efter ceremonin vandrar vi ned till spegelfoajén  på Clarion Hotel Wisby för mingel och fördrink. Därefter intas en sexrätters gourmetmiddag med tryffel i alla rätter och matchande viner i Spegelsalen. Middagen tillagas av Gotlands kockelit som samverkar inom föreningen Kulinariska Gotland.

Program lördag:

Kl 16.30 Tryffelakademins högtidsceremoni i Visby Domkyrka med introduktion och prisutdelningar. Direkt efter ceremonin börjar fördrinken i spegelfoajén på Clarion Wisby Hotell, åtföljd av en sexrätters tryffelmiddag i Spegelsalen med matchande viner. Kockarna från Kulinariska Gotland har tillagat de härliga rätterna som ligger på tallrikarna. I enlighet med traditionen kommer 2019 års tryffelkock Tommy Myllymäki att tillaga en av rätterna. Årets hederstryffel och årets tryffelkock hjälps åt att intervjua kockarna som lagat maten så de kan delge oss sina tankar när de skapade rätten.

Klädsel: Smoking eller mörk kostym

2019 års meny:

Pris: Ceremoni och middag inkl vinpaket kostar 1.975 kr.
pris inkl alkoholfri dryck 1.775 kr

Ceremoni och middag kan du boka här.

Har du frågor om ceremoni och middag kan du ringa Susanne Welin-Berger tel 0707-26 28 88.