Gastronomisk Tryffelmiddag

Välkommen till Tryffelfestivalens höjdpunkt – en härlig och fantastiskt god Tryffelmiddag med utvalda viner lördag den 16 november 2024!

Vi inleder med stämningsfull tryffelceremoni i Domkyrkan med bl a diplomering av årets tryffelkock, vacker sång och musik. Efter ceremonin vandrar vi ned till spegelfoajén  på Clarion Hotel Wisby för mingel, fördrink och den första rätten som matvandring. Därefter intas resterande fem rätterna i vår sexrätters gourmetmiddag med tryffel i alla rätter och matchande viner i Spegelsalen. Middagen tillagas av Gotlands kockelit som samverkar inom föreningen Kulinariska Gotland.

Program lördag:

Kl. 16:30 samlas alla i Visby Domkyrka för en stämningsfull tryffelceremoni med bl a diplomering av årets tryffelkock, vacker körsång och underhållning. Efter ceremonin vandrar vi ned till vinterträdgården på Clarion Hotel Wisby för fördrink och första rätten i form av matvandring till olika stationer. Därefter intas de andra fem rätterna av vår sexrätters gourmetmiddag med tryffel i alla rätter. Vinpaket med matchande viner eller ett alkoholfritt paket ingår. Middagen tillagas några av de bästa kockarna på Gotland tillsammans med Årets Tryffelkock 2023 Jessie Sommarström.

Klädsel: Smoking eller mörk kostym

2022 års meny:

 

Pris: Ceremoni och middag inkl vinpaket kostar prel 2.635 kr.
pris inkl alkoholfri dryck prel 2.375 kr

Middagen kan du boka genom att trycka på länken här

Har du frågor om ceremoni och middag kan du ringa Susanne Welin-Berger tel 0707-26 28 88 eller maila till info(@)gotlandstryffelfestival.se.