Gastronomisk Tryffelmiddag

Välkommen till Tryffelfestivalens höjdpunkt – en härlig och fantastiskt god Tryffelmiddag med utvalda viner lördag den 15 november 2025!

Vi inleder med stämningsfull tryffelceremoni i Domkyrkan med bl a diplomering av årets tryffelkock Gustav Knutsson, vacker sång och musik. Efter ceremonin vandrar vi ned till spegelfoajén  på Clarion Hotel Wisby för mingel, fördrink och den första rätten som matvandring. Därefter intas resterande fem rätterna i vår sexrätters gourmetmiddag med tryffel i alla rätter och matchande viner i Spegelsalen. Bakom de sex rätterna i den stora tryffelmiddagen finns toppskiktet av gotländska krögare i ett unikt samarbete med Restaurangskolan i Visby. En viktig del av utmärkelsen är att ”Årets Tryffelkock” bjuds in att återkomma som gästkock året därpå. Det innebär att Gustav Knutsson återvänder till Gotlands Tryffelfestival 2026 för att skapa en av rätterna tillsammans med eleverna vid Restaurangskolan i Visby. I år är det 2024 års Tryffelkock, Paul Svensson, som står för en av rätterna vid tryffelmiddagen den 15 november. Paul, känd för sitt arbete med hållbar gastronomi på högsta nivå likväl som folkkär tv-kock, kommer tillsammans med Restaurangskolan i Visby skapa en rätt där den gotländska tryffeln spelar huvudrollen.

Program lördag:

Kl. 16:30 samlas alla i Visby Domkyrka för en stämningsfull tryffelceremoni med bl a diplomering av årets tryffelkock, vacker körsång och underhållning. Efter ceremonin vandrar vi ned till vinterträdgården på Clarion Hotel Wisby för fördrink och första rätten i form av matvandring till olika stationer. Därefter intas de andra fem rätterna av vår sexrätters gourmetmiddag med tryffel i alla rätter. Vinpaket med matchande viner eller ett alkoholfritt paket ingår. Middagen tillagas några av de bästa tryffelkockarna på Gotland tillsammans med Årets Tryffelkock 2024 Paul Svensson och Restaurangskolan.

Klädsel: Smoking eller mörk kostym

    

2024 års meny:
Menyn för 2025 sparar vi tills du sitter vid bordet.

Pris: Ceremoni och middag inkl vinpaket kostar 2.765 kr.
pris inkl alkoholfri dryck 2.495 kr

Middagen kan du boka genom att trycka på länken här

Har du frågor om ceremoni och middag kan du ringa Susanne Welin-Berger tel 0707-26 28 88 eller maila till info(@)gotlandstryffelfestival.se.