Tryffelmenyer luncher mm

Under Gotlands Tryffelfestival 18-20 november 2022 kommer ett antal krogar på Gotland att erbjuda tryffelmenyer på kvällar, tryffelluncher och tryffelbruncher.

Här har du aktuella erbjudande 2022.

Värdshuset Lindgården erbjuder tryffelmeny. Lindgården erbjuder även boendepaket med tryffelmeny. Mer info om tryffelmenyer mmMer info om Lindgården 

Creperie & logi erbjuder en vegetarisk galette samt en med prosciutto med hemgjord tryffeltapenade. För mer info om Creperie & logi.

Tocar Madera erbjuder Tapas med tryffeltouch. För mer info om Tocar Madera

Tryffelinspirerad lunch
Jessens Saluhall på hästgatan erbjuder Tryffelpasta under lördag 19/11. Mer info om Saluhall och Bar

Nedan finner du de erbjudanden som fanns vid Tryffelfestivalen 2021 som inspiration.

Kitchen & Table erbjuder tryffelmeny. Tryffelmenyn består av steak tartare på äggcrème, rökt lök och gotländsk tryffel som förrätt. Huvudrätt är svamprisotto på Karl-Johan svamp, gotländsk tryffel, parmesanost och grönkålschips. Middagen avslutas med chokladmousse på Gotländsk tryffel. För mer info om Kitchen & Table.

Matsalen erbjuder en trerätters tryffelmeny 18-20 november. För mer info om Strand Hotels Matsalen.

Långhelg på Fårö. Bo fredag till söndag på Stora Gåsemora med fyrarätters tryffelmeny hos Gåsemora Gårdskrog på lördagen. Möjlighet att boka middag även på fredagen. För mer information klicka här.

Late Sunday Brunch med Tryffel
Söndagen den 21:a november har Värdshuset Lindgården sin vår populära Late Sunday Brunch och just denna söndag under Tryffelfestivalen fokuserar dom såklart på den gotländska Tryffeln i flera av rätterna. För mer info om Late Sunday Brunch.

 

 

Har du frågor om tryffelmenyer kan du ringa Susanne Welin-Berger tel 0707-26 28 88.